A Free Template from Joomlashack

A Free Template from Joomlashack

<< December 2018 >>
ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Donateur worden?

Aanmelding en betaling

De dagevenementen worden op zondag gehouden. Aanmelding dient uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan het evenement plaats te vinden bij het secretariaat van de stichting.

Het bestuur van de stichting heeft het recht aanmeldingen te weigeren.

Voorwaarden deelname en gedrag tijdens een evenement

Bij deelname aan een evenement bent u verplicht de aanwijzingen van een lid van het bestuur van de stichting of evenementencommissie op te volgen.

De deelnemer is verplicht verzekerd te zijn, een rijbewijs te hebben (kinderen mogen niet rijden) en een geldig (APK-) keuringsbewijs te hebben.

De auto mag maximaal twee assen hebben, moet 2 aangedreven assen hebben. Kenteken is verplicht, garageplaten zijn niet toegestaan.

Quads, buggy’s en landbouwvoertuigen (ook met GV kenteken) worden niet toegelaten.

Roadboeken tijdens evenement

Bij toertochten: Roadboeken dienen na afloop van een evenement ingeleverd te worden bij het bestuur van de stichting of een lid van de evenementencommissie.

Strafmaatregelen

Indien een deelnemer niet voldoet aan het bepaalde in dit reglement kan het bestuur van de stichting een strafmaatregel treffen. Tegen de beslissing van het bestuur is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Ongevallen

Te allen tijde dienen alle voorzorgmaatregelen te worden genomen om verdere schade en/of ongevallen te voorkomen. Onmiddellijk dient u contact op te nemen met een van de leden van de organisatie.

Milieu

Alle evenementen worden georganiseerd en verreden onder de Groene Code van de voormalige FNTC.

Aansprakelijkheid

 De stichting en de bestuursleden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld door donateurs van de steunstichting of deelnemers en bezoekers aan evenementen voor schade aan eigendommen en/of letsel aan personen. Zij nemen geheel voor eigen risico deel aan het evenement of bezoeken het evenement geheel voor eigen risico.